OSTERROB DOGODKI

Ponudba za podjetja: teambuilding delavnice

Povezana in zadovoljna ekipa je temelj uspešnega podjetja. Ustvarja osnovne pogoje za motivacijo, sodelovanje, samoiniciativnost in pogum, nujen za izražanje idej, ki lahko podjetju neizmerno koristijo pri premagovanju poslovnih izzivov.

Pri OsterRob zato organiziramo teambuildinge, ki združujejo najboljše – odlično hrano, uporabna znanja in skupne izzive, ki se jih lahko premaga samo z obilo komunikacije, sproščenosti in sodelovanja.

Kulinarične delavnice OsterRob so odlična izbira za poslovne dogodke in teambuilding aktivnosti, saj krepijo timsko delo, komunikacijo in povezanost med člani ekipe celotnega podjetja, vse pa združuje skupna točka – ljubezen do dobre hrane.

KULINARIČNE DELAVNICE KOT TEAMBUILDING AKTIVNOST?

✔ Sodelovanje in timsko delo

✔ Kreativnost in inovativnost

✔ Povezovanje in druženje

✔ Uživanje v končnem izdelku

Kulinarične delavnice OsterRob so zabavne, izobraževalne in zagotavljajo nepozabno izkušnjo, ki jo udeleženci lahko delijo in se je spominjajo še dolgo po dogodku.

OsterRob Delavnice

Delavnice ponujajo edinstveno priložnost za sproščeno in informativno tematsko druženje vaše celotne ekipe. Naši izkušeni učitelji vas bodo pozorno vodili in spodbujali skozi celotno delavnico, prek raznolikih aktivnosti pa boste postali bolj povezana in samozavestna, za povrh pa tudi bolj kulinarično vešča ekipa. Pridružite se nam in zagotovite zabavno in okusno izkušnjo za celoten kolektiv!

Delavnice so primerne za (do) 15 udeležencev in se izvajajo v prostorih OsterRob – Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana.

Kontakt in dodatne informacije:
031 633 125
info@osterrob.si

BRUŠENJE

Naučite se, kako ohranjati svoje nože ostre in pripravljene za vrhunsko rezanje. S strokovnimi nasveti boste obvladali tehniko brušenja in vzdrževanja nožev.

Del tečaja je tudi degustacija japonskega viskija.

PRIPRAVA SUŠIJA

Potopite se v svet japonske kulinarike in se naučite umetnosti priprave sušija. Naučite se, kako izbrati najboljše sestavine, pripraviti riž in ustvariti raznolike suši zvitke.

Tečaj je primeren za začetnike, možen pa je tudi nadaljevalni tečaj za udeležence s predznanjem. Vključena pokušina ali degustacija vina ter suši večerja.

TEHNIKE REZANJA

Naš najnovejši tečaj vas bo popeljal v svet tehnik rezanja. Na tečaju je velik poudarek na pravilni drži noža, pripravi delovne površine in raznolikih japonskih tehnikah rezanja.

Tečaj je primeren za različne stopnje znanja.

darilna ponudba

POSLOVNA DARILA

V OsterRob imamo raznoliko ponudbo kvalitetnih poslovnih daril, s katerimi boste pri poslovnih partnerjih in strankah pustili dolgoročen vtis.

Najpopularnejša izbira je japonski nož – pozorno in estetsko darilo, ki združuje funkcionalnost, tradicijo in trajnost. Rezila lahko personalizirate z logotipom podjetja, imenom prejemnika ali drugo poljubno gravuro.

VEČ O DARILNI PONUDBI