Noži za pripravo rib: Filiranje in rezanje

Iščete nož za pripravo rib? V tej kolekciji najdete specializirane nože za filiranje in rezanje rib: deba in boning noži so odlični za izkoščičenje, yanagiba za tanke reze sashimija, slicerji pa za nežno rezanje rib in mesa. Čeprav so ti noži ustvarjeni za ribe, so tudi zelo vsestranski – deba in boning noži so uporabni tudi za meso, slicerji pa so idealni za večje kose mesa ali rib.

Delate z obojim? Izberite boning in slicer nože. Če pa se osredotočate na pripravo rib, priporočamo deba ali yanagiba rezila. Ljubitelji sušija in sashimija raziščite našo kolekcjo Noži za suši, kjer smo zbrali najboljše nože za pripravo sušija in sashimija.

  • 1
  • 2
  • 3

Imate vprašanje? Nanj vam bomo z veseljem odgovorili po telefonu ali e-mailu.

PIŠITE NAM

POKLIČITE NAS