Saya je sicer dobra, ampak premajhna za 200mm nož, zraven katerega sem jo dobila. Zatiča ni mogoče zatakniti in je samo delno uporabna.
Vsak uporabnih japonskih nožev "mora" obiskati tečaj, kjer izve ne le o tehnikah brušenja, temveč tudi negi nožev, različnih sestavah jekla pri različnih nožih, itd. Odlična prezentacija in učna ura brušenja nožev /tri- ure / čestitke ekipi.
Super tečaj, zelo lepo predane informacije. Vsekakor priporočam vsem ljubiteljem Sushia. 🙏
Odličen tečaj, super voditeljica. Priporočam obisk, če bi radi suši pripravljali tudi sami doma.
Nad tem, kakor tudi nad vsem ostalimi, sem zelo navdušena. Primeren za vsa opravila, saj je idealne velikosti za rezanje, za sekljanje še vedno uporabljam raje 210 cm rezilo. Priporočam ;)
Ker je kamen grobe granulacije se obrablja zelo hitro. Nož lahko nabrusite prvo na brusnem papirju šele nato na kamnu.
Pred tečajem sem si ogledal video na to temo vendar je v živo dosti bolj nazorno. Fantje so prva liga, 3h minile tik tak
Odličen tečaj ,kjer se naučiš kako zelo dobro nabrusiti nože. Če rabiš pa pomoč ti jo pa pa kvalitetno nudijo.
Prijetna izkušnja s profesionalnim prostopom suši mojstra.
Naučila sem se novih tehnik rezanja, pravilne drže in nege noža ter spoznala, da si vsak nož ne zasluži velike začetnice :-)
Priporočam vsem!
Ravno prav teorije, dovolj prakse. Vse pohvale, (skoraj) 3 h so minile kot bi mignil.