Ocene naših kupcev

Preberite si, kaj naši kupci menijo o naših nožih in kuhinjskih pripomočkih. Včasih pa napišejo tudi kaj lepega o nas in naši storitvi. Vedno stremimo, da zagotovimo najboljšo podporo našim strankam.
Based on 289 reviews
96%
(278)
3%
(8)
1%
(2)
0%
(0)
0%
(1)
Vodni brusni kamen

Noži se odlično nabrusijo, ne glede na kvaliteto noža.

R
Gravura Hannya
Robi Ritlop
Top

Najbolsi

A
Mandolina
Ana Podobnik

Lepo reže, in nism se še urezala🤞

Naj tako tudi ostane!

E
Saya Gyuto 210 mm
Erazem Bršar

Saya Gyuto 210 mm

Popolnoma upraviči pričakovanja

Izredno estetski izdelek Tojiro Gyuto, super ergonomija, sanjska ostrina, lahko samo priporočam....

Yoshida Nakiri Kuro-uchi Takefu 165 mm

Noz je vrhunski tako kot celoten servis OR

Samo po Hvala!

Tamahagane "TSUBAME" Paring 90 mm

Naniwa Super Stone 1000

Đ
Suehiro Ouka 3000
Đorđe Piperović

Top top

Morado Petty Kuro-uchi 150 mm

Odličen v roki in zelo pripraven za skoraj vsa opravila v kuhinji.

odličen, le podloga je zanič

Pozdravljeni g. Burno, hvala za vašo poslano oceno. V kolikor želite vam pošljemo novo podlogo, ali pa se oglasite pri nas v salonu in vam jo zamenjamo. Lep pozdrav, Urban

Tojiro (moj prvi) nož 120 mm

Japonski ročaj Kyoto Sunset

Perfektno

Moja žena,ki dela v kuhinji je bila nad darilom zelo navdušena. Torba je iz zelo kakovostnega materjala. Zdej bo treba kupit še kakšen nož :D
Priporočam nakup.

Senzo Black Damascus Utility 120 mm

G
[Set] Strop 'N' Polish
GREGA KAVČIČ

[Set] Strop 'N' Polish

Nisem totalen profič, sem pa fetišist, ko gre za nože. Ko je enkrat nož nabrušen s poštenim brusom, ga s temle paskom lepo požlajfaš (valjda je treba imet neko japonsko pasto zraven), in - glej ga zlomka - stvar res deluje "spolirano," tako kot izhaja iz videa - kot bi nožu odnesel neko zadnjo svinjarijo ki nastane na brusnem kamnu. Lep in nujen zaključek rituala brušenja nožev.

Pred 15 leti sem si v središču Bruslja kupil brus znamke _______ (ne povem) z granulacijo 2000, ki sploh ni bil poceni ampak je bil prodajalec, ki je dajal vtis velikega poznavalca, zelo prepričljiv. Od takrat dalje brusim, žlajfam, delam vse živo in noži so, ajmo rečt, ostri. Samo jaz nisem zadovoljen z njimi. In sem si mislil OK, bom pač kupil še en bolj fin brus in bo verjetno boljše. In kupim tega. JA PA KAJ SI TI JA NOR MALO. Pa to je čisto druga zgodba! Ta brus se topi pod nožem, 100 krat bolj enostavno je z nožem drsat po njem, vse je dosti bolj "intuitivno." Rezultat pa: eh, brez veze govorit, je treba probat. Moji noži so popolnoma drugačni - dosti lažje je zadet enakomeren kot, dosti lažje je po celotni dolžini noža doseči enakomeren rob, ostri so tak, da bi onemu prodajalcu brusov v Bruslju z veseljem prerezal vrat, pa še kako mi je pametoval zraven. Nič razmišljat, kupte to ljudje, vam povem.

Odličen nož za zelenjavo.

SharpEdge set za brušenje HOME

Dobil sem točno to kar sem potreboval.

K
Bunka Black Damascus 200 mm
Katarina Dolinar-Koviflex

Bunka Black Damascus 200 mm