Spoštovani, z načinom predavanja smo udeleženci tečaja iz Ptuja bili zelo zadovoljni, saj nam je predavatelj Žiga, kvalitetno prikazal način obdelave noža. Še enkrat se vam vsem zahvaljujemo, še posebej Žigu za njegovo prijaznost in predanost, HVALA, lp
Odlično, zelo izčrpno. Vendar ne svetujem tistemu ki noče imeti "želetk" v kuhinjskem predalu.
Znanje ki ga s prakso samo še nadgradiš in prinese dodatno veselje v kuhinjo....
Odlična izkušnja, poučno, zabavno in na koncu zelo okusno...poješ kar narediš in glede na profi tečaj, narediš dobro...
Izpolnjena pričakovanja. Prijetna voditeljica Megumi, profesionalen pristop. Praktičen prikaz japonskega odnosa do higiene in spoštljivega odnosa do hrane in ljudi.
Organizacija, vodenje in izdelki, vse odlično.
Odlična izkušnja, lepa nadgradnja prvega dela, zelo priporočam.
Absolutno bi nadaljevala, v kolikor bi prišla še tretja edicija:)
Tečaj je odličen. Sam sem pred tečajem pogledal mnogo online tečajev, a sem kljub temu izvedel marsikaj novega. Tečaj je zelo primeren predvsem za začetnike. Na tečaj priporočam da prinesete vsaj 2-3 skrhane nože, na katerih se boste učili. Odgovorijo tudi na poglobljena vprašanja, kot je ricimo kako brusiti enostranski nož (deba)...
skratka priporocam :)
+ Fino smo se imeli in nabrusili vse nože.
+ Dober praktični prikaz in jasna navodila.
+ Noži so res ostri! :)
- Paziti je treba, da ne parkirate v garažni hiši, ker so izhodi že ob 21:30 zaprti (+ parkirnina, če ste več kot 3 ure!).
Brušenje je pomembno, zato bi bilo zelo dobro, da bi hodili naokoli in popravljali držo rok pri brušenju, ker tako je bilo izobraževanje podobno izobraževanju online.
Vse pohvale Ernestu, tečaj je odličen - je veliko več kot samo tehnike rezanja. Lepo podan koncept priprave hrane!
Otrokoma je zelo všeč in sta zadovoljna. Rezilo je res ostro in lepo, ter tanko odreže lupino.
Priporočam. Izvedba tečaja je bila odlična. S prejetimi informacijami bom spremenil način tehnike rezanja. Bo pa potrebno kar nekaj vaje, da mi nova znanja pridejo pod kožo.
Tečaj vsekakor priporočam.
Pozdravljeni g. Jure,
Miha iz OsterRob-a tukaj. Najlepša hvala, ker ste ocenili naš izdelek.
Plastična zaščita velikosti Medium je univerzalna zaščita in se prilega vsem nožem z dolžino rezila do 210 mm, torej modelu Nakiri, vsem vsestranskim nožem do 210 mm ter tudi daljšim petty nožem. Pri kitajskih sekiricah sicer res ne prekrije celotne površine, a pokrije celoten rezalni rob, kar je najpomembnejše za varnost in zaščito.
Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko brez težav vrnete, mi pa vam bomo povrnili strošek vseh treh zaščit.
V kolikor vam lahko še kako pomagam, mi prosim sporočite.
S prijaznimi pozdravi,
Miha
Nož Tsunehisa SR13 nakiri je odličen nož!
Je lepega estetskega videza, ima čiste linije,
rezilo je tanko, ostro in lepo spolirano.
Ima zelo lep izdelan ročaj. Tudi barva ročaja je posrečena in se lepo poda.
Čista japonska klasika.
Občutek v rokah je zelo dober.
Zadnjih nekaj dni od kar ga imam, je čedalje več v rokah.
Re ga je veselje vihteti v kuhinji.
Omenim naj, da je Tsunehisa SR13 nakiri v živo precej lepši kot na sliki.
Non plus ultimo...
Zelo zadovoljen.
Izredno zanimiv tečaj, veliko uporabnih znanj. In ugotovitev, da filiranje zahteva mirno roko in umirjenost duha.
Odličen tečaj!
Voditeljica je zabavna in tečaj naredi interaktiven/poučen. Čas švigne hitro mimo. Susiji pa seveda odlični. Pridemo na nadaljevalni tečaj!
Ker je partnerka uporabljala druge japonske nože za rezanje zelenjave, sem ji privoščil enega specifičnega za zelenjavo in po prvi uporabi pravi, da ji oblika ustreza in da je super. Tudi ekipa OR je več kot vrhunska in lepo poskrbi tudi za "zahtevne" stranke :)