Preskoči na vsebino
Brezplačna dostava naročil nad 100 €
Išči
OsterRob
Košarica 0,00 € (0)
OsterRob
Japonski noži
Po modelu Bunka [vsestranski] Gyuto [vsestranski] Santoku [vsestranski] Kiritsuke [vsestranski] Petty [mali nož] Nakiri [zelenjava] Usuba [zelenjava] Sujihiki/Slicer [meso] Yanagiba [riba] Deba [riba] Izkoščičevalni noži [meso] Pankiri [nož za kruh] Žepni noži Kiridashi [delovni] Makiri [outdoor] Soba/Udon Kiri Sekirice → Poglej vse
Po uporabi Vsestranski noži Mali kuhinjski noži Noži za meso Noži za pripravo rib Noži za pršut Noži za zelenjavo Noži za kruh Zunanji & delovni noži → Poglej vse
Po kovaču Harukaze Hokiyama Ikeuchi Hamono Kanekoma [Higonokami] Yoshimi in Hiroshi Kato Kei Kobayashi Hideo Kitaoka Kruška Forge Kunio Masutani MAC [Odprodaja] Makoto Kurosaki Mcusta Zanmai Miki Hamono Misuzu Muneishi Sakai Kikumori Sakai Takayuki Sakai Tohji Shibamasa Shigeki Tanaka Suncraft Sukenari Takamura Hamono Takeshi Saji Tamahagane Tojiro Tsunehisa Tsutomu Kajiwara Yoshida Hamono Yu Kurosaki → Poglej vse
Po jeklu Tradicionalna jekla Prašna jekla Nerjaveča jekla ◆ O jeklih ◆ Metalurgija ◆ HRC jekla
Posebnosti & dodatna ponudba 🗻 Novo 🗻 Akcija Designed by SharpEdge Custom noži Rezila brez ročajev Japonski ročaji Seti nožev Noži za levičarje Za zbiratelje ◆ Servis brušenja ◆ Darilni boni ◆ Darilno zavijanje ◆ Graviranje rezil ◆ Tečaji ◆ Ocene naših kupcev
Brušenje
Vodobrusni kamni Seti za brušenje Enostranski vodobrusni kamni Kombinirani vodobrusni kamni Diamantni brusni kamni Naravni vodobrusni kamni Ravnalci za vodobrusne kamne → Poglej vse
Pripomočki za brušenje Stojala za vodobrusne kamne Usnjeni jermeni za brušenje Ravnalne palice Polirne paste Olja za nego rezil Ostali pripomočki za brušenje → Poglej vse
Zakaj in kako? Tečaj brušenja nožev Servis brušenja nožev ◆ Video: Kako nabrusimo kuhinjski nož? ◆ Zakaj je potrebno brušenje nožev? ◆ Vodnik po vodobrusnih kamnih in pripomočkih za brušenje ◆ Nega nožev s patino
Dodatki
Dodatki za nože Torbe & Role za nože Japonski ročaji Saya - zaščita za rezilo Stojala in magneti za nože → Poglej vse
Dodatki za kuhinjo Rezalne deske Pincete in spatule Dodatki za pripravo rib in morske hrane Mandoline in rezalniki Lupilniki Kuhinjske škarje Japonske palčke za kuhanje in serviranje Japonski kovani kozarci Kuhinjske posode Žari → Poglej vse
Dodatki za kuharje Tečaji Knjige in revije Krema za nego rok Oblačila in dodatki → Poglej vse
Članki
Kviz Brušenje Oblike in tipi nožev Nega in vzdrževanje nožev Kovači Zgodbe iz Japonske Metalurgija: znanost za kuhinjskimi noži → Poglej vse
O nas
Pomoč
Kontakt
Košarica 0,00 € (0)
Japonski noži
Po modelu
Bunka [vsestranski]
Gyuto [vsestranski]
Santoku [vsestranski]
Kiritsuke [vsestranski]
Petty [mali nož]
Nakiri [zelenjava]
Usuba [zelenjava]
Sujihiki/Slicer [meso]
Yanagiba [riba]
Deba [riba]
Izkoščičevalni noži [meso]
Pankiri [nož za kruh]
Žepni noži
Kiridashi [delovni]
Makiri [outdoor]
Soba/Udon Kiri
Sekirice
→ Poglej vse
Po uporabi
Vsestranski noži
Mali kuhinjski noži
Noži za meso
Noži za pripravo rib
Noži za pršut
Noži za zelenjavo
Noži za kruh
Zunanji & delovni noži
→ Poglej vse
Po kovaču
Harukaze
Hokiyama
Ikeuchi Hamono
Kanekoma [Higonokami]
Yoshimi in Hiroshi Kato
Kei Kobayashi
Hideo Kitaoka
Kruška Forge
Kunio Masutani
MAC [Odprodaja]
Makoto Kurosaki
Mcusta Zanmai
Miki Hamono
Misuzu
Muneishi
Sakai Kikumori
Sakai Takayuki
Sakai Tohji
Shibamasa
Shigeki Tanaka
Suncraft
Sukenari
Takamura Hamono
Takeshi Saji
Tamahagane
Tojiro
Tsunehisa
Tsutomu Kajiwara
Yoshida Hamono
Yu Kurosaki
→ Poglej vse
Po jeklu
Tradicionalna jekla
Prašna jekla
Nerjaveča jekla
◆ O jeklih
◆ Metalurgija
◆ HRC jekla
Posebnosti & dodatna ponudba
🗻 Novo
🗻 Akcija
Designed by SharpEdge
Custom noži
Rezila brez ročajev
Japonski ročaji
Seti nožev
Noži za levičarje
Za zbiratelje
◆ Servis brušenja
◆ Darilni boni
◆ Darilno zavijanje
◆ Graviranje rezil
◆ Tečaji
◆ Ocene naših kupcev
Brušenje
Vodobrusni kamni
Seti za brušenje
Enostranski vodobrusni kamni
Kombinirani vodobrusni kamni
Diamantni brusni kamni
Naravni vodobrusni kamni
Ravnalci za vodobrusne kamne
→ Poglej vse
Pripomočki za brušenje
Stojala za vodobrusne kamne
Usnjeni jermeni za brušenje
Ravnalne palice
Polirne paste
Olja za nego rezil
Ostali pripomočki za brušenje
→ Poglej vse
Zakaj in kako?
Tečaj brušenja nožev
Servis brušenja nožev
◆ Video: Kako nabrusimo kuhinjski nož?
◆ Zakaj je potrebno brušenje nožev?
◆ Vodnik po vodobrusnih kamnih in pripomočkih za brušenje
◆ Nega nožev s patino
Dodatki
Dodatki za nože
Torbe & Role za nože
Japonski ročaji
Saya - zaščita za rezilo
Stojala in magneti za nože
→ Poglej vse
Dodatki za kuhinjo
Rezalne deske
Pincete in spatule
Dodatki za pripravo rib in morske hrane
Mandoline in rezalniki
Lupilniki
Kuhinjske škarje
Japonske palčke za kuhanje in serviranje
Japonski kovani kozarci
Kuhinjske posode
Žari
→ Poglej vse
Dodatki za kuharje
Tečaji
Knjige in revije
Krema za nego rok
Oblačila in dodatki
→ Poglej vse
Članki
Kviz
Brušenje
Oblike in tipi nožev
Nega in vzdrževanje nožev
Kovači
Zgodbe iz Japonske
Metalurgija: znanost za kuhinjskimi noži
→ Poglej vse
O nas
Pomoč
Kontakt

Zgodbe iz Japonske


Binchotan

Potopis: Japonska

OsterRob

Delovni čas


ponedeljek - sreda / 9.00 - 18.00
četrtek - petek / 10.00 - 18.00
Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
+386 31 633 125
info@osterrob.si

Pomoč


  • Mnenja strank ★★★★★
  • Plačilo in dostava
  • Reklamacije in vračila
  • Pogoji poslovanja
  • Politika zasebnosti

OsterRob


  • O nas
  • Kontakt
  • Pogosta vprašanja
  • Servis brušenja
  • Ocene naših kupcev

E-novičke


Naročite se na najnovejše novice iz sveta nožev, da bo v vašem domu zavela sveža ostrina. Ob prijavi prejmete 10% popust za prvo naročilo!

Izdelek ima oceno 4.9/5 na podlagi 421 ocen.
  • © OsterRob 2022
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • American Express American express
  • Apple Pay Apple pay
  • Bitcoin Bitcoin
  • Mastercard Master
  • PayPal Paypal
  • Visa Visa