Sestavi svojega

Zaupamo vam, da imate okus. Ne prepustite najbolj pomembnega orodja v kuhinji naključju in se prepričajte, da bo natančno takšen, kakršnega potrebujete in točno takšen, kot si ga želite. 

Poigrajte se z naslednjim karakteristikami:
✔️ Oblika rezila
Santoku, gyuto, kiritsuke, bunka, petty. Vsak od njih za specifično nalogo.
✔️ Jeklo
Visoko-ogljično, prašno, nerjaveče… Aogami, shirogami, ZDP-189, SG2, HAP-40, VG-10. Kako skrbni ste pri skrbi za svoj kuhinjski nož?
✔️ Obdelava rezila
Kuro-uchi, tsuchime, nashiji, polished. Kateri od njih je VAM pisan na kožo
✔️ Barviti ročaji. Katerega izbrati?
Vam je pomembno, da se barva ročaja ujema z barvo zaves v kuhinji? Vas specifičen odtenek spominja na posebno osebo, kraj, dogodek? Želite, da se nož barvno ujame z obstoječo kolekcijo?

Toliko možnosti. Ampak zmorete! Sestavite svoj nož.

  • 1
  • 2