Preskoči na vsebino
Brezplačna dostava naročil nad 100 €
Išči
Košarica
0,00 €
(0)
Japonski noži
Po modelu
Bunka [vsestranski]
Gyuto [vsestranski]
Santoku [vsestranski]
Kiritsuke [vsestranski]
Petty [mali nož]
Nakiri [zelenjava]
Usuba [zelenjava]
Sujihiki/Slicer [meso]
Yanagiba [riba]
Deba [riba]
Izkoščičevalni noži [meso]
Žagasta rezila [kruh]
Žepni noži
Kiridashi [delovni]
Makiri [outdoor]
Soba/Udon Kiri
Sekirice
→ Poglej vse
Po uporabi
Vsestranski noži
Mali kuhinjski noži
Noži za meso
Noži za pripravo rib
Noži za pršut
Noži za zelenjavo
Noži za kruh
Zunanji & delovni noži
→ Poglej vse
Po kovaču
Harukaze
Hokiyama
Ikeuchi Hamono
Kanekoma [Higonokami]
Yoshimi in Hiroshi Kato
Kei Kobayashi
Hideo Kitaoka
Kruška Forge
Kunio Masutani
MAC
Makoto Kurosaki
Mcusta Zanmai
Misuzu
Sakai Kikumori
Sakai Takayuki
Shigeki Tanaka
Suncraft
Sukenari
Takamura Hamono
Takeshi Saji
Tamahagane
Tojiro
Tsunehisa
Tsutomu Kajiwara
Yoshida Hamono
Yu Kurosaki
→ Poglej vse
Po jeklu
Tradicionalna jekla
Prašna jekla
Nerjaveča jekla
◆ O jeklih
◆ Metalurgija
◆ HRC jekla
Posebnosti & dodatna ponudba
🗻 Novo
🗻 Akcija
Naš izbor
Ročaji & rezila
Za levičarje
Seti nožev
Za zbiratelje
◆ Servis brušenja
◆ Darilni boni
◆ Darilno zavijanje
◆ Graviranje rezil
◆ Tečaji
Brušenje
Vodobrusni kamni
Seti za brušenje
Enostranski vodobrusni kamni
Kombinirani vodobrusni kamni
Diamantni brusni kamni
Naravni vodobrusni kamni
Ravnalci za vodobrusne kamne
→ Poglej vse
Pripomočki za brušenje
Stojala za vodobrusne kamne
Usnjeni jermeni za brušenje
Ravnalne palice
Polirne paste
Olja za nego rezil
Ostali pripomočki za brušenje
→ Poglej vse
Zakaj in kako?
Tečaj brušenja nožev
Servis brušenja nožev
◆ Video: Kako nabrusimo kuhinjski nož?
◆ Zakaj je potrebno brušenje nožev?
◆ Vodnik po vodobrusnih kamnih in pripomočkih za brušenje
◆ Nega nožev s patino
Dodatki
Dodatki za nože
Torbe & Role za nože
Japonski ročaji
Saya - zaščita za rezilo
Stojala in magneti za nože
→ Poglej vse
Dodatki za kuhinjo
Rezalne deske
Pincete in spatule
Dodatki za pripravo rib in morske hrane
Mandoline in rezalniki
Lupilniki
Kuhinjske škarje
Japonske palčke za kuhanje in serviranje
Japonski kovani kozarci
Žari
→ Poglej vse
Dodatki za kuharje
Tečaji
Knjige in revije
Krema za nego rok
Oblačila in dodatki
→ Poglej vse
Članki
Kviz
Brušenje
Oblike in tipi nožev
Nega in vzdrževanje nožev
Kovači
Japonska
Metalurgija: znanost za kuhinjskimi noži
→ Poglej vse
O nas
Pomoč
Košarica
0,00 €
(0)
Japonski noži
Razširi meni
Skrij meni
Japonski noži
Po modelu
Razširi meni
Skrij meni
Po modelu
Bunka [vsestranski]
Gyuto [vsestranski]
Santoku [vsestranski]
Kiritsuke [vsestranski]
Petty [mali nož]
Nakiri [zelenjava]
Usuba [zelenjava]
Sujihiki/Slicer [meso]
Yanagiba [riba]
Deba [riba]
Izkoščičevalni noži [meso]
Žagasta rezila [kruh]
Žepni noži
Kiridashi [delovni]
Makiri [outdoor]
Soba/Udon Kiri
Sekirice
→ Poglej vse
Po uporabi
Razširi meni
Skrij meni
Po uporabi
Vsestranski noži
Mali kuhinjski noži
Noži za meso
Noži za pripravo rib
Noži za pršut
Noži za zelenjavo
Noži za kruh
Zunanji & delovni noži
→ Poglej vse
Po kovaču
Razširi meni
Skrij meni
Po kovaču
Harukaze
Hokiyama
Ikeuchi Hamono
Kanekoma [Higonokami]
Yoshimi in Hiroshi Kato
Kei Kobayashi
Hideo Kitaoka
Kruška Forge
Kunio Masutani
MAC
Makoto Kurosaki
Mcusta Zanmai
Misuzu
Sakai Kikumori
Sakai Takayuki
Shigeki Tanaka
Suncraft
Sukenari
Takamura Hamono
Takeshi Saji
Tamahagane
Tojiro
Tsunehisa
Tsutomu Kajiwara
Yoshida Hamono
Yu Kurosaki
→ Poglej vse
Po jeklu
Razširi meni
Skrij meni
Po jeklu
Tradicionalna jekla
Prašna jekla
Nerjaveča jekla
◆ O jeklih
◆ Metalurgija
◆ HRC jekla
Posebnosti & dodatna ponudba
Razširi meni
Skrij meni
Posebnosti & dodatna ponudba
🗻 Novo
🗻 Akcija
Naš izbor
Ročaji & rezila
Za levičarje
Seti nožev
Za zbiratelje
◆ Servis brušenja
◆ Darilni boni
◆ Darilno zavijanje
◆ Graviranje rezil
◆ Tečaji
Brušenje
Razširi meni
Skrij meni
Brušenje
Vodobrusni kamni
Razširi meni
Skrij meni
Vodobrusni kamni
Seti za brušenje
Enostranski vodobrusni kamni
Kombinirani vodobrusni kamni
Diamantni brusni kamni
Naravni vodobrusni kamni
Ravnalci za vodobrusne kamne
→ Poglej vse
Pripomočki za brušenje
Razširi meni
Skrij meni
Pripomočki za brušenje
Stojala za vodobrusne kamne
Usnjeni jermeni za brušenje
Ravnalne palice
Polirne paste
Olja za nego rezil
Ostali pripomočki za brušenje
→ Poglej vse
Zakaj in kako?
Razširi meni
Skrij meni
Zakaj in kako?
Tečaj brušenja nožev
Servis brušenja nožev
◆ Video: Kako nabrusimo kuhinjski nož?
◆ Zakaj je potrebno brušenje nožev?
◆ Vodnik po vodobrusnih kamnih in pripomočkih za brušenje
◆ Nega nožev s patino
Dodatki
Razširi meni
Skrij meni
Dodatki
Dodatki za nože
Razširi meni
Skrij meni
Dodatki za nože
Torbe & Role za nože
Japonski ročaji
Saya - zaščita za rezilo
Stojala in magneti za nože
→ Poglej vse
Dodatki za kuhinjo
Razširi meni
Skrij meni
Dodatki za kuhinjo
Rezalne deske
Pincete in spatule
Dodatki za pripravo rib in morske hrane
Mandoline in rezalniki
Lupilniki
Kuhinjske škarje
Japonske palčke za kuhanje in serviranje
Japonski kovani kozarci
Žari
→ Poglej vse
Dodatki za kuharje
Razširi meni
Skrij meni
Dodatki za kuharje
Tečaji
Knjige in revije
Krema za nego rok
Oblačila in dodatki
→ Poglej vse
Članki
Razširi meni
Skrij meni
Članki
Kviz
Brušenje
Oblike in tipi nožev
Nega in vzdrževanje nožev
Kovači
Japonska
Metalurgija: znanost za kuhinjskimi noži
→ Poglej vse
O nas
Pomoč
Home page
Skrij filter
Filter
Razvrsti
Razvrsti
Razprodano
Tanaka Gyuto R2 Damascus 210 mm
850,00 €
Razprodano
Išči