><> Ribji kuharski tečaj <><

€85,00

RIBA OD GLAVE DO REPA

Sreda, 13. junij ob 18:00

Za vse ljubitelje ribjih jedi smo skupaj z mojstrom sushija, Ernestom Baraćem, pripravili kuharski tečaj, ki se bo v celoti posvetil pripravi Fondovega brancina! 

Riba od glave do repa: Obdelava ribe z japonskimi tehnikami, priprava sašimija, marinad, juh... Priprava 3 hodnega degustacijskega menija & večerja z vinsko spremljavo.

Vodja tečaja: Ernest Barać
Cena tečaja: 85€
Info in prijava: ana@osterrob.si
Št. oseb: 14
Lokacija: Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana

Plačilo po predračunu je brez plačila stroškov dostave! Plačilo po povzetju 2,5 eur.

Tečaj je lahko tudi čudovito darilo! Sporočite na ana@osterrob.si in pripravili vam bomo darilni bon za obisk tečaja. Veljavnost bona je eno leto.

Pridi, zabavno bo!

Oster Rob

***

Več o Ernest Barać: www.nonbiri.si

***

V skladu z veljavno zakonodajo si pridružujemo pravico do odpovedi tečaja v naslednjih primerih:

- organizator si pridržuje odpovedati tečaj najkasneje dva dni pred predvidenem začetkom tečaja, če je število prijavljenih tečajnikov manjše od v programu navedenega minimalnega števila udeležencev tečaja,
- če nastopijo izredne okoliščine, ki jih ni bilo mogoče pričakovati ali se jim izogniti.

V primeru odpovedi ste upravičeni do povrnitve vplačanega zneska ali do njegovega prenosa na drug, še prost termin.

Kategorija: 
Proizvajalec: