Drožomanija

€24,90

Po letu dni od zamisli do priprave gradiva je izšla prva slovenska knjiga DROŽOMANIJA – knjiga o peki kruha in peciva z drožmi, katere avtorica je svetovno znana pekovka z drožmi ali kislim testom Anita Šumer.

Anita kruh in druge dobrote z drožmi pripravlja že od leta 2013. V svetu je postala znana, ko je svoje dobrote oktobra lani začela deliti na Instagramu – razgrabili so jo tako domači kot tuji mediji. Po letu dni ima več kot 53.000 sledilcev z vsega sveta. Njene fotografije so delili znani Martha Stewart, Tina Maze, slovenska veleposlaništva po svetu in številni drugi. Njeni kratki filmčki imajo več kot 30 milijonov ogledov. Na domačih tleh pa skoraj ni revije, ki ne bi pisala o Aniti in njeni strasti.

Anita peko z drožmi poučuje tako doma kot v tujini, tečaji so razprodani in zelo iskani. Ustvarila je prvo slovensko Facebookovo skupino Drožomanija (peka z drožmi), ki zdrožuje že več kot 3900 ljubiteljev. V njej nesebično deli znanje med vse ljubitelje droži in tiste, ki to postajajo ali si želijo postati.

Svoje znanje pa želi približati vsem, ki bi se želeli naučiti vse o drožeh in njihovi uporabi, saj z drožmi narejeni pekovski izdelki niso samo lepi, ampak tudi zelo zdravi in predvsem okusni.

Drožomanija vsebuje vse, kar je treba vedeti o čudovitem, zdravem in slastnem svetu peke z drožmi. 

V knjigi so poglavje o žitih in moki ter celoten postopek od priprave droži do peke, 45 receptov s podrobnimi navodili, SOS (vprašanja in odgovori), diagram in urnik peke, beležka za lastne recepte. 304 strani, polnih krasnih fotografij, bodo vse navdušile.

Cena knjige je 24,90 €
Knjiga ima dobrodelno noto: 2 € od vsake prodane knjige sta namenjena petletni Lizi s cerebralno paralizo za njene terapije.

 
Kategorija: 
Proizvajalec: 

Priporočamo