Komplet za brušenje HOME

€130,50

 Vse kar potrebujete, da bo vaš nož vedno v vrhunski pripravljenosti na katero boste ponosni!

Sedaj v kompletu -10%
REDNA CENA 145€ / AKCIJA 130,5€

Komplet vsebuje:

Z vodobrusnim kamnom lahko hitro in kakovostno nabrusimo japonski nož. Pred brušenjem kamen namočimo v vodi za cca 5 min. Prednost brušenja z vodobrusnim kamnom je, da s pravilno tehniko dosežemo izredno ostrino rezila. Sestavljen je iz dveh kamnov granulacije 240 in 1000. Kamen je v kompletu s podstavkom za lažje brušenje.

Kamen za fino brušenje in odstranjevanje igle. Sestavljen je iz dveh kamnov granulacije 3000 in 8000. Kamen je v kompletu s podstavkom za lažje brušenje.

Pritrjen nastavek na nožu nam pomaga ohranjati vedno enak kot brušenja na vodobrusnem kamnu. Mehka plastika služi zato, da se ne poškoduje rezilo, posebna keramična prevleka pa za drsenje po vodobrusnem kamnu.

Usnje za poliranje in odstranjevanje igle po koncu brušenja. Možnost nanosa polirnih past.

Naniwina serija GC vodobrusnih kamov je namenjena grobemu brušenju, popravljanju poškodb, spreminjanju geometrije rezila in ravnanju vodobrusnih kamnov. Ta grobi vodobrusni kamen odstranjuje kovino zelo hitro in učinkovito. Pred brušenjem kamen namočimo v vodo za cca 10 min. 

**na sliki je ravnalec vodobrusnih kamnov 220, ki pa trenutno ni zalogi, zato smo ga v tem setu nadomestili s kamnom granulacije 120.

 KAKO NABRUSIMO KUHINJSKI NOŽ?

Vabljeni k ogledu naše video male šole brušenja: www.youtube.com/watch?v=v2Hb8iUoK3E
Ter na Tečaj brušenja nožev.

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Granulacija: