Komplet za brušenje BASIC II

€133,20

Vse kar potrebujete, da bo vaš nož vedno v vrhunski pripravljenosti na katero boste ponosni!

Sedaj v kompletu -10%
REDNA CENA 148 € 

Komplet vsebuje:

Z vodobrusnim kamnom Taidea lahko hitro in kakovostno nabrusimo japonski nož. Pred brušenjem kamen namočimo v vodi za cca 5 min. Prednost brušenja z vodobrusnim kamnom je, da s pravilno tehniko dosežemo izredno ostrino rezila, slabost pa, da se je treba pravilne tehnike naučiti. Kamen je za fino brušenje in odstranjevanje igle. Sestavljen je iz dveh kamnov granulacije 1000 in 3000. Kamen je v kompletu s podstavkom za lažje brušenje.

Pritrjen nastavek na nožu nam pomaga ohranjati vedno enak kot brušenja na vodobrusnem kamnu. Mehka plastika služi zato, da se ne poškoduje rezilo, posebna keramična prevleka pa za drsenje po vodobrusnem kamnu.

Usnje za poliranje in odstranjevanje igle po koncu brušenja. Možnost nanosa polirnih past.

OsterRob stojalo za brušenje kamnov nad umivalnikom - sink bridge - smo izdelali posebej za vse, ki bi želeli brušenje nožev dvigniti na novo raven. Izdelan je iz nerjavečega jekla. Raztegne se v širino umivalnika 27,5 – 43,5 cm in nastavljiv za vse dimenzije kamnov 14 – 23 cm. Z gumijastimi podložki proti zdrsu ga lahko uporabljamo tudi kot navadno stojalo za vodobrusne kamne na kuhinjskem pultu ali mizi.

Kategorija: 
Proizvajalec: